Wij helpen met een sterk merk én gekwalificeerde leads.

Jij maakt en verkoopt complexe producten. Wij zorgen dat jouw marketing en sales volledig op elkaar zijn afgestemd, en waar het kan geautomatiseerd.

HIGHRES Drukwerk 300Dpi Romias Technishow 21Maart2018 (2092)

in duidelijke stappen

Van merkstrategie tot gekwalificeerde leads

1. Merkidentiteit en positioneren

Jouw merkidentiteit (ook wel merk-DNA) is het fundament onder jouw succes, het beschrijft wat je betekent voor anderen. In een leerzame sessie halen we jouw drijfveren op.

Onze designers stemmen kleur, vorm en beeldgebruik volledig op elkaar af. We ontwikkelen een nieuw logo en helpen je met implementatie.

2. Productmarketing

Hoe dan ook kijken we eerst scherp naar je productaanbod vanuit verschillende invalshoeken en we optimaliseren je product waar nodig om jouw salesdoelstellingen te behalen.

3. Website ontwikkeling zonder éénmalige investering

Om je online doelen te bereiken maken ontwikkelen we eerst een website. We doen dit op basis van lease: zonder éénmalige hoge investeringen. We zorgen dat je website goed vindbaar is en we passen principes toe om het gedrag van bezoekers te sturen.

4. Geautomatiseerde leadgeneratie

Door van jouw website een leadgenerator te maken, helpen wij je continue nieuwe leads binnen te halen. Want hoe meer kwalitatieve leads op jouw website díe informatie vinden die ze nodig hebben om voor jou te kiezen, hoe meer klanten en omzet jouw salesteam binnenhaalt.

We zorgen dat je je marketing en sales automatiseert. Met de inrichting van een slim CRM, zorgen we iedere dag voor de nodig leads!

Block personalCallToAction could not be redered. Error: Object reference not set to an instance of an object.

Cases

Wij ontwikkelde deze identiteiten en websites

een groep mensen die op een trap zitten

Samenwerken

Wij zijn je marketingafdeling, maar dan buiten de deur. We bellen je regelmatig om de successen en eventuele verbeterpunten van jouw website door te nemen.

een paar vrouwen die bij een lijst zitten

Focus op jouw online succes

We helpen je met een website die 24/7 leads genereert. Wij mixen strategie, design en slimme online techniek. Zo doen wij alles voor jouw online succes.

Wij ontwikkelde de website voor onder andere

Wil je meer weten over onze werkwijze?

Vul de velden in en wij nemen snel contact met je op.