Haaksbergerstraat 67 Hengelo

Umbraco CMS: veilig, krachtig en flexibel

Met Umbraco CMS krijg je een contentmanagementsysteem dat bekend en geliefd is om zijn flexibiliteit, zijn kracht, de veiligheid en de geweldige ervaring in content beheer. Al 15 jaar werken onze specialisten met dit content management systeem (cms) en zijn we actief betrokken bij de Umbraco-community.

B Dutchbreeze 1594

Waarom kies jij voor Umbraco?

In de wereld van CMS-en zijn de verschillen tussen de beschikbare systemen klein. Het is lastig kiezen voor een goed CMS dat aansluit bij je wensen. Waar Umbraco CMS zich mee onderscheidt is dat het zowel open source is als een .NET framework. Deze combinatie is niet alleen bijzonder, maar het succes wat Umbraco hiermee de afgelopen jaren boekt is opvallend.

  • Gebruiksvriendelijk, met Umbraco is het beheer van jouw webshop een feest.
  • Veiligheid, je werkt altijd met de nieuwste technologie van Microsoft.
  • Standaard compleet, maar wel met de vrijheid om al je wensen te realiseren.
  • Supersnel CMS, lange laadtijden zijn verleden tijd.
  • Koppelingen, met bestaande ERP en voorraadbeheersystemen.
  • Schaalbaar, piekbelasting vangen we op met hosting op het Azure platform.
  • Open Source, je bent niet afhankelijk van 1 ontwikkelaar.
  • WCAG2.1 compatible.
een man met een snor

Wil je meer weten over Umbraco CMS?

Ik leg je graag in persoonlijk gesprek de voordelen uit van het gebruik van Umbraco. 

Dutchbreeze & Umbraco 9

De voordelen van Umbraco 9

Door onze 15+ jaren ervaring met Umbraco hebben we bij Dutchbreeze een standaardoplossing ontwikkeld in Umbraco 9 die dit maatwerk versnelt en versoepelt. Onze hosting is gestandaardiseerd op het Azure platform, de SEO is geoptimaliseerd, we leveren een hoge performance en kwalitatief hoogstaande beveiliging. Hierdoor kunnen we in een eerste korte sprint naar een MVP werken.

We geven je nog 7 redenen om voor Umbraco 9 te kiezen.

grafische gebruikersinterface, toepassing, pictogram

1. een CMS dat met je meegroeit

Umbraco 9 is een CMS dat met organisaties meegroeit. Het is een enorm flexibel en schaalbaar CMS, wat het mogelijk maakt om Umbraco in te zetten voor zowel klantportalen en informatieve websites. We ontwikkelen op een sterke basis de maatwerk functionaliteiten waar je organisatie op dat moment behoefte aan heeft: geen 'one-fits-all' ontwikkeling.

een computerscherm met een windows-startscherm

2. gebruiksvriendelijk content beheer

Umbraco 9 beschikt over een intuïtieve interface, waarin je met een paar klikken nieuwe content publiceert. Dit zorgt voor een korte leercurve en een content manager kan na een korte training direct aan de slag. Geen ergernissen meer maar contentbeheer is leuk!

logo, bedrijfsnaam

3. veelzijdig in gebruik

Umbraco 9 is inzetbaar voor een website of webshop, backend voor een app of klantportaal. Ook de integraties met marketing- en ERP-systemen of koppelingen met fileservers en verkoopplatforms zoals Bol.com, Amazon of Google Shopping behoren tot de vele mogelijkheden.

een persoon die een laptop bekijkt

4. veiligheid is belangrijk

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Umbraco. Zo worden de laatste veiligheidsstandaarden toegepast en elke paar maanden wordt Umbraco preventief getest door een extern beveiligingsbedrijf. Ook voeren derden security audits uit en delen ze de uitkomsten met Umbraco HQ.

een groep mensen die op een laag met laptops zitten

5. duidelijk upgradeplan

Met Umbraco 9 is er direct een duidelijk upgradeplan. Umbraco trek haar upgradeplan gelijk aan die van het Microsoft framework. Vooraf weten we exact wat af te stemmen met Umbraco-gebruikers. Dit zorgt er voor dat Umbraco 9 up-to-date, robuust en bij de tijd blijft.

grafische gebruikersinterface

6. .NET van Microsoft

De achterliggende techniek waarop het CMS-systeem is gebouwd, is het .NET framework van Microsoft. Hierdoor maken we gebruik van Single Sign on met een Microsoft account en hosting op het Microsoft Azure platform. Umbraco 9 draait voor het eerst volledig op .NET 5 en ASP.NET Core.

7. sneller dan ooit

Door de nieuwe opzet van Umbraco 9 is meteen ook de totale installatie-grootte van Umbraco drastisch afgenomen. Dit levert snellere websites op dan ooit tevoren. Voor bezoekers erg prettig, maar de snelheid heeft ook een gunstig effect voor de ranking in zoekmachines.

cases

Wij ontwikkelde in Umbraco 9

Wil jij online groeien met Umbraco CMS?

Neem contact met ons op en wij leggen je graag en vrijblijvend uit hoe we jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst met Umbraco CMS!

Voor wie is Umbraco CMS?

een vrouw die met een man spreekt

Veilig en eenvoud in bewerken

Als MKB-er wil je je geen zorgen maken over de veiligheid of het gemak van jouw online aanwezigheid. Met Umbraco 9 plaats je jouw content precies zoals jij dat wil. Met Umbraco krijg je een CMS dat is afgestemd op jouw behoeften: we voegen de functionaliteiten toe als jouw behoeften groeien. Integreren met e-commerce, marketingtools of ERP? Geen probleem!

een groep mensen die op een trap zitten

Toegankelijkheid, beveiliging en AVG proof

Is jouw belangrijkste focus toegankelijkheid, beveiliging en prettige bewerkingservaring? Umbraco 9 vormt wereldwijd de basis voor veel projecten in de publieke sector. We zorgen ervoor dat alles, van inhoud tot algemene code en uiterlijk, voor iedereen toegankelijk is, voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) en volledig voldoet aan de veiligheidseisen van AVG.

Wij ontwikkelde in Umbraco CMS voor onder andere

Al overtuigd van de voordelen van Umbraco CMS?

Neem contact met ons op en wij leggen je graag en vrijblijvend uit hoe we jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst met Umbraco CMS!