Wij helpen je met een website of webshop die met je meegroeit.

Want hiermee maak je online het verschil. Wij ontwikkelen in Umbraco: het bewezen en geprezen nummer 1 CMS in gebruiksvriendelijkheid. Voor ons, de content manager en jouw bezoekers. Dag concurrentie!

een man die een laptop gebruikt

Van online strategie tot realisatie

Een corporate website, werken-bij-website of webshop? Samen zorgen we dat jij je online doelen behaalt. Met een team van vakspecialisten realiseren wij resultaatgerichte websites en webshops die met je meegroeien.

We gebruiken methodes als co-creatie, Design Thinking en Agile. Deze methoden zorgen dat we in korte tijd een breed gedragen en een effectieve online omgeving ontwikkelen.

Deze websites hebben wij ontwikkeld

Een greep uit onze cases

een persoon die een tablet vasthoudt

Gebruiksvriendelijk voor gebruiker en bezoeker

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke websites waar de bezoeker altijd centraal staat. Met onze strategen, designers en developers zoomen we in op wat jij nodig hebt, wat je wil bereiken én waar de waarde ligt voor jouw doelgroep. Dit doen we voor kleine en grote merken, maar ook voor MKB en (semi) overheid.

grafische gebruikersinterface, website

Umbraco CMS, nummer 1 CMS!

Wij ontwikkelen in het intuïtieve Umbraco CMS, meermaals gekozen als nummer 1 CMS. Het beheren van je content is in Umbraco is erg eenvoudig. Een belangrijke keuzefactor van Umbraco is de veiligheid van het CMS, te danken aan de achterliggende techniek. Umbraco is gebouwd op het .NET framework van Microsoft. Lees meer over Umbraco.

een hand die laptop houdt

Toegankelijkheid gegarandeerd

Al onze websites kunnen voldoen aan de WCAG2.1-standaard. Waar nodig voldoen onze websites aan de allerstrengste toegankelijkheidseisen zoals de Europese toegankelijkheidsrichtlijn EN 301 549. We hebben ervaring met gebruikersonderzoek en tools voor toegankelijkheid zoals Readspeaker en Siteimprove.

een man met een baard

Wil je weten waarom een website of webshop in Umbraco jouw succes brengt?

Wij zijn hiervan overtuigd en ik leg je graag in persoonlijk gesprek uit hoe dit komt. Plan een vrijblijvend gesprek.

logo, bedrijfsnaam

Vendr

Wij maken gebruik van de e-commerce tool Vendr. Vendr biedt heel veel vrijheid om de Umbraco webshop naar eigen hand te zetten. Bij Vendr maken we gebruik van de standaard Umbraco technieken waardoor het naadloos aansluit op het Umbraco CMS. Hierdoor is Vendr een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht platform voor een Umbraco webshop.

logo, bedrijfsnaam

Maatwerk en koppelingen

De combinatie van Umbraco CMS en Vendr leent zich erg goed voor de ontwikkeling van uitgebreide eisen en wensen. Zo kunnen wij een webshop geheel naar wens ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een product configurator of koppelingen met ERP of productiesystemen.

een hand die laptop houdt

We nemen je mee op het pad naar conversie

De webshops die we ontwikkelen, zijn altijd doelgericht en geoptimaliseerd voor conversie. Ze renderen, want we werken ook na oplevering structureel mee aan het verhogen van je online succes. De resultaten van sites en apps maken we meetbaar in alle gangbare analysetools zoals Google Analytics, Hotjar en SE ranking.

Wij ontwikkelde een website of webshop voor onder andere

Wil je weten hoe we samen met jou je online succes sturen?

In een eerste gesprek maken we kennis en bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Vul de 3 velden in en wij nemen snel contact met je op om een kennismaking gesprek te plannen.