een persoon die een tablet vasthoudt

Web app ontwikkeling

Website en klantportaal Nova Capital

Nova Capital is initiatiefnemer en beheerder van Nederlandse vastgoedfondsen. Vanzelfsprekend wil je je beleggers een uitstekende ervaring bieden met een website en bijbehorend klantportaal. Het klantportaal wordt gevoed vanuit ClientMaster, het eigen Saas CRM systeem van Dutchbreeze. Beleggers hebben alle informatie over hun belegging voorhanden. Veilig en handig!

Bekijk case
een man die een laptop gebruikt

Website ontwikkeling

GP Elite: dé autosporttrainer van Nederland

GP Elite biedt racetrainingen voor iedereen, van ervaren coureurs tot degenen die voor het eerst achter het stuur kruipen. GP Elite biedt race ervaringen voor racers van over de hele wereld. Ze kwamen naar ons met de bestaande website in Umbraco CMS die wat specialistisch onderhoud nodig had.

Bekijk case
een persoon die een tablet vasthoudt

Website ontwikkeling

Energieloket Enschede: nationale stimulans, lokale beweging

Een nationale stimulans, een lokale beweging. De Nederlandse Rijksoverheid heeft als missie om de energiebesparing in het hele land met 1,5% per jaar te verhogen om de CO2-uitstoot van het land te verminderen. Maar hoe zet je de knop om in de hoofden van mensen om hun energiegewoonten te veranderen?

Bekijk case
een persoon die een laptop gebruikt

Maatwerk Umbraco

Ontwikkeling interactieve tool voor de monitoring van executieve vaardigheden in het basisonderwijs

ikbenik® is een digitale en interactieve tool waar leerlingen op zoek gaan naar hun talenten & vaardigheden om zich zo voor te bereiden op de toekomst. De ikbenik®-tool is een unieke tool voor het Primair Onderwijs waar alle vaardigheden in één doorgaande lijn samen komen.

Bekijk case
een mens die een computerscherm bekijkt

Website ontwikkeling

Federation of EUropean fire officers: managing the challenges of the future

Delen van kennis, uitwisseling van best practices en samenwerking tussen brandweerdiensten binnen Europa bevorderen en faciliteren. Dit zijn de kerndoelen van de FEU, de federatie van Europese brandweerlieden. Met dit in gedachten werd Dutchbreeze gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen voor de Federation of EUropean fire officers.

Bekijk case
een laptop met een raam open

Website ontwikkeling

Cierpa Software, maakt successen zichtbaar

Cierpa Software ontwikkelt gebruiksvriendelijke en slimme software voor organisaties die willen verbeteren. Met de lean manufacturing software van Cierpa Software worden verbeterprocessen versnelt met factor 2 tot 3! Dutchbreeze gaf vorm aan de nieuwe strategie, de merkidentiteit en wij ontwikkelde een nieuwe website.

Bekijk case
een persoon die een telefoon vasthoudt

Website ontwikkeling

Nieuwe website voor Benno Schildkamp

Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies coacht Benno Schildkamp andere ondernemers en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad in hun bedrijfsvoering. Over hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Het is net voetbal.

Bekijk case
een logo met een ster en tekst

Merkuiterlijk

Onderscheidend vermogen in het basisonderwijs

ikbenik® is een digitale en interactieve tool waar leerlingen op zoek gaan naar hun talenten & vaardigheden om zich zo voor te bereiden op de toekomst. De ikbenik®-tool is een unieke tool voor het Primair Onderwijs waar alle vaardigheden in één doorgaande lijn samen komen. Wij ontwikkelde de huisstijl van ikbenik®

Bekijk case
grafische gebruikersinterface, website

Website ontwikkeling

Umbraco website voor Jan Medendorp

Tevens was hij voorlichter bij het ministerie van Onderwijs en CNV. Momenteel is Jan werkzaam als programmamaker/verslaggever bij RTV Oost, is hij hoofdredacteur van het economisch magazine Twentevisie en medewerker van Saxion Hogeschool. Wij ontwikkelden de nieuwe website in Umbraco CMS.

Bekijk case
een groep mensen die rond een tafel zitten en een bordspel spelen

Strategie

Stichting Nusantara: Lego Serious Play sessie

Stichting Nusantara Zorg is een cultuurspecifieke zorginstelling. Zij is ontstaan uit verschillende instellingen die in 1958 klaarstonden om de mensen op te vangen die vanwege de dekolonisatie van Indonesië naar Nederland waren gekomen. Deze mensen werden ouder en hadden zorg en verpleging nodig.

Bekijk case
een man met een snor

Ik geef je graag de handvatten voor jouw online succes.

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Plan gerust een vrijblijvend gesprek!