Onze cases

Een greep uit onze projecten. Werk waar we trots op zijn!

Case: ESMA DLR Rapportages

Vanaf 2020 dienen alle ESMA DNB fonds-en fondsmanagersrapportages aan de via de nieuwe XML structuur ingediend te worden. Een bewerkelijke- en ook een vrij technische actie. Wellicht dat uw accountant dit werk voor u uit handen neemt, maar tegen welke kosten? Vanaf eind december is de AIFM en AIF aangifte een standaard onderdeel van ons financiele CRM: ClientMaster. Ook is er een zeer betaalbare stand-alone versie beschikbaar voor de rapportages. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Gebruikte technieken

C#

Angular

Azure

Azure AD

Case: Noorderpoort

Noorderpoort, een van de grootste ROC's van Noord-Nederland. 15 scholen, 13.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers. Ja, we zijn trots! Dutchbreeze heeft prachtig laten zien waar Umbraco en onze kennis toe in staat zijn. Concept 7 heeft gezorgd voor het prachtige design en customer-journey. Content-managers kunnen inloggen met hun bestaande Office 365 account.

Gebruikte technieken

Umbraco

Azure

Azure AD

Load Balancing

Case: CLUCA Fashion

Dutchbreeze is verantwoordelijk voor het ontwerp en de technische realisatie van de vernieuwde internationale webshop van CLUCA. Leverancier van kleding, tassen en accessoires.

Gebruikte technieken

Umbraco

Ecommerce

Responsive Design

Angular

Case: Veiligheidsregio Twente

Na een nauwe samenwerking met Veiligheidsregio Twente is de vernieuwde website voor de VRT en het 'Twente Veilig' platform gelanceerd. Op de website van Veiligheidsregio Twente kunnen inwoners en organisaties informatieve artikelen inzien over (actuele) veiligheid binnen de regio.

Gebruikte technieken

Umbraco

Windows Azure

Responsive Design

Case: Ulivio

In opdracht van Neo Software ontwikkelde Dutchbreeze een single page applicatie voor Ulivio, een specialist voor vraagstukken in de medische sector. Binnen deze webapplicatie richt Ulivio zich volledig op het vergaren van informatie voor het genereren van een kopie medisch dossier.

Gebruikte technieken

Responsive Design

Angular

Azure Databases

Case: Twente Safety Campus

Twente Safety Campus is dé ontmoetingsplek voor innovatie, training en ontwikkeling van veiligheidsinstanties. Wij ontwikkelde voor Veiligheidsregio Twente meerdere websites binnen één Umbraco omgeving waarin alle organisaties die gebruik maken van de campus hun websites kunnen beheren.

Gebruikte technieken

Umbraco

Responsive Design

Grid

Tools of the trade

Open source, collaboration, don't try to copy what's already great!

Gebruik technieken van bestaande en bewezen applicaties. Integreer en werk samen.

Joanna Kaze, Singer/Songwriter

Probably the fastest provider of solutions to any issue I have ever experienced. And mind you, issues have been very, very rare. Between absolute helpfulness and complete reliability, Dutchbreeze is pretty much the ideal partner to have.

Menu sluiten Instagram Facebook LinkedIn