Cases

Met jou werken we aan jouw merkstrategie, positionering, website of webshop. Dit doen we resultaatgericht, gestructureerd en met focus. En resultaten vieren we ook samen! Bekijk hier onze cases.

een persoon die een laptop gebruikt

Maatwerk Umbraco

Ontwikkeling interactieve tool voor de monitoring van executieve vaardigheden in het basisonderwijs

ikbenik® is een digitale en interactieve tool waar leerlingen op zoek gaan naar hun talenten & vaardigheden om zich zo voor te bereiden op de toekomst. De ikbenik®-tool is een unieke tool voor het Primair Onderwijs waar alle vaardigheden in één doorgaande lijn samen komen.

Bekijk case
een mens die een computerscherm bekijkt

Website ontwikkeling

Federation of EUropean fire officers: managing the challenges of the future

Delen van kennis, uitwisseling van best practices en samenwerking tussen brandweerdiensten binnen Europa bevorderen en faciliteren. Dit zijn de kerndoelen van de FEU, de federatie van Europese brandweerlieden. Met dit in gedachten werd Dutchbreeze gevraagd een nieuwe website te ontwikkelen voor de Federation of EUropean fire officers.

Bekijk case
een persoon die een telefoon vasthoudt

Website ontwikkeling

Nieuwe website voor Benno Schildkamp

Behalve z’n activiteiten als gastspreker, auteur en raad van advies-functies coacht Benno Schildkamp andere ondernemers en wordt hij door verschillende organisaties ingehuurd voor raad en daad in hun bedrijfsvoering. Over hoe je met de juiste strategie, speltactiek, opstelling en selectie tevreden klanten kunt scoren en een hecht team en organisatie kunt neerzetten in alle fases van het bedrijf. Het is net voetbal.

Bekijk case
een logo met een ster en tekst

Merkuiterlijk

Onderscheidend vermogen in het basisonderwijs

ikbenik® is een digitale en interactieve tool waar leerlingen op zoek gaan naar hun talenten & vaardigheden om zich zo voor te bereiden op de toekomst. De ikbenik®-tool is een unieke tool voor het Primair Onderwijs waar alle vaardigheden in één doorgaande lijn samen komen. Wij ontwikkelde de huisstijl van ikbenik®

Bekijk case
grafische gebruikersinterface, website

Website ontwikkeling

Umbraco website voor Jan Medendorp

Tevens was hij voorlichter bij het ministerie van Onderwijs en CNV. Momenteel is Jan werkzaam als programmamaker/verslaggever bij RTV Oost, is hij hoofdredacteur van het economisch magazine Twentevisie en medewerker van Saxion Hogeschool. Wij ontwikkelden de nieuwe website in Umbraco CMS.

Bekijk case
een laptop met een raam open

Website ontwikkeling

Cierpa Software, maakt successen zichtbaar

Cierpa Software ontwikkelt gebruiksvriendelijke en slimme software voor organisaties die willen verbeteren. Met de lean manufacturing software van Cierpa Software worden verbeterprocessen versnelt met factor 2 tot 3! Duchtbreeze gaf vorm aan de nieuwe strategie, de merkidentiteit en wij ontwikkelde een nieuwe website.

Bekijk case