Onze cases

Een greep uit onze projecten. Werk waar we trots op zijn!

Case: Noorderpoort

Noorderpoort, een van de grootste ROC's van Noord-Nederland. 15 scholen, 13.000 studenten, 1.200 cursisten en ruim 1.400 medewerkers. Ja, we zijn trots! Dutchbreeze heeft prachtig laten zien waar Umbraco en onze kennis toe in staat zijn. Concept 7 heeft gezorgd voor het prachtige design en customer-journey. Content-managers kunnen inloggen met hun bestaande Office 365 account.

Gebruikte technieken

Umbraco

Azure

Azure AD

Load Balancing

Case: CLUCA Fashion

Dutchbreeze is verantwoordelijk voor het ontwerp en de technische realisatie van de vernieuwde internationale webshop van CLUCA. Leverancier van kleding, tassen en accessoires.

Gebruikte technieken

Umbraco

Ecommerce

Responsive Design

Angular

Case: Veiligheidsregio Twente

Na een nauwe samenwerking met Veiligheidsregio Twente is de vernieuwde website voor de VRT en het 'Twente Veilig' platform gelanceerd. Op de website van Veiligheidsregio Twente kunnen inwoners en organisaties informatieve artikelen inzien over (actuele) veiligheid binnen de regio.

Gebruikte technieken

Umbraco

Windows Azure

Responsive Design

Case: Ulivio

In opdracht van Neo Software ontwikkelde Dutchbreeze een single page applicatie voor Ulivio, een specialist voor vraagstukken in de medische sector. Binnen deze webapplicatie richt Ulivio zich volledig op het vergaren van informatie voor het genereren van een kopie medisch dossier.

Gebruikte technieken

Responsive Design

Angular

Azure Databases

Case: Twente Safety Campus

Twente Safety Campus is dé ontmoetingsplek voor innovatie, training en ontwikkeling van veiligheidsinstanties. Wij ontwikkelde voor Veiligheidsregio Twente meerdere websites binnen één Umbraco omgeving waarin alle organisaties die gebruik maken van de campus hun websites kunnen beheren.

Gebruikte technieken

Umbraco

Responsive Design

Grid

Tools of the trade

Open source, collaboration, don't try to copy what's already great!

Gebruik technieken van bestaande en bewezen applicaties. Integreer en werk samen.

Joyce Kremer, Haerzathe Investments

Met het CRM-systeem van Dutchbreeze is onze database volledig gedigitaliseerd en zijn onze processen verder geautomatiseerd. Dutchbreeze levert uitstekende, snelle service en denkt continu mee voor verdere verbetering.

Menu sluiten Instagram Facebook LinkedIn