Samen successen vieren

Iedere dag werken we aan succes. En bijna iedere dag vieren we succes. Soms door een heerlijke lunch, een taart of een heerlijk broodje. Maar de mooiste resultaten ontstaan door samen te werken met klanten in sectoren die we heel goed kennen zoals overheid en (technisch) MKB.

een vrouw en een man die zich in een ruimte met andere mensen bevinden

een persoon die een laptop gebruikt

Gemeente & overheid

Voor overheidsinstanties brengen we de informatievoorziening op een veilige manier online. Met Umbraco CMS houden wij rekening met alle wettelijke besluiten zoals WCAG AA, Single Sign On en hosting op het schaalbare Azure platform. 

een vrouw die laptop met behulp van

(Semi-)overheidsinstanties

Wij hebben geluk, want we ontwikkelen technische oplossingen die echt iets bijdragen. Besluit Digitale Toegankelijkheid, meertaligheid en federated login, we stemmen Umbraco dusdanig af op jouw organisatie, dat deze inzet direct een meerwaarde is.

een man met een snor

Staat je branche er niet tussen? Jammer...

Maar voel je wel een prikkel? De kleinste prikkel kan al leiden tot mooiste resultaten.

Plan eerst eens een kennismaking. Geen match? Dan sturen we je een taart na voor je genomen tijd. 

Prikkels verzekerd!

een tablet met een scherm

Middelgrote organisaties

Als middelgrote organisatie zijn een verlengstuk van je IT-, marketing- en/of salesafdeling. Waarom? Omdat wij koppelingen, schaalbare .NET webapplicaties en klantportalen ontwikkelen. Maar we zijn er ook voor de integratie van slimme marketing en sales automatiseringen.

een persoon die een tablet vasthoudt

Technisch MKB

Soms is het simpel: jij maakt en verkoopt complexe producten en wij helpen je om jouw producten te vermarkten. We stemmen marketing en sales geautomatiseerd op elkaar af, dus gekwalificeerde leads in een hoogwaardig CRM. Zonder direct hoge investeringen.

een computerscherm met een windows-startscherm

Webshophouders

Jouw businessmodel: een webshop. Écht? In Wordpress? Maar je wil toch een webshop die veilig, snel, gebruiksvriendelijk én goed vindbaar is. Wij ontwikkelen wat jij nodig hebt om succesvol te zijn online, en ook precies dat. In Umbraco CMS. We combineren maatwerk met de beste tools en integraties die momenteel voorhanden zijn.

Onze partners

Nu wel een prikkel?

Je voelt de prikkel, maar je bent toch onderaan de pagina beland. Ben je wel geïnteresseerd, of voel je je juist niet aangesproken door de branches waarin wij werken. Geeft niet, want we werken niet voor iedereen. 


Wil je toch een gesprek? Of die taart na ons gesprek? 

 

Plan gerust een gesprek. Niet vrijblijvend: of je hebt succes, of je hebt een taart voor jou en je collega's.