Online applicaties die precies doen wat jij wil.

Met een maatwerk webapplicatie laat je je bedrijfsprocessen en de behoeften van je gebruikers op elkaar aansluiten. Je biedt je gebruikers een optimale ervaring met je merk.

B Dutchbreeze 1594

Digitaliseren & automatiseren: het helpt je om gewenste stappen te zetten

Bestaande applicaties bieden allerlei oplossingen voor jouw vraagstuk. Echter gebruik je vaak maar een heel klein deel van deze bestaande applicaties, en dan knup je er een aantal aan elkaar. Wirwar gegarandeerd!

Wij ontwikkelen online tools, een intranet, een (API) koppeling of klantportaal waarmee je je gebruikers een écht goede ervaring meegeeft.

Dit hebben we al gedaan

wij ontwikkelde webapplicaties voor onder andere

een mens die aan een computer werkt

We nemen je aan de hand

We starten een ontwikkeling van een webapplicatie met het ophalen van je ambitie. Want we willen weten wat je wil bereiken en voor wie we gaan ontwikkelen. Vanuit dit startpunt nemen we aan de hand in het bepalen van de juiste strategie. 

grafische gebruikersinterface, toepassing, pictogram

Klaar voor de toekomt met een sterk fundament

Dankzij Umbraco en .NET krijgt jouw stukje maatwerk software wel een héél sterk fundament. Dit framework kun je zien als een soort blokkendoos waarmee we in rap tempo nieuwe software ontwikkelen, bijvoorbeeld door bestaande applicatiemodules te hergebruiken. En fijn: je kunt jaren vooruit kijken!

logo, bedrijfsnaam

Naadloos integreren met bestaande softwaresystemen

Met .NET als startpunt heb je direct de mogelijkheden tot het maken van API-koppelingen, de inzet van webhooks en meer. Zo maak je naadloos de integratie mogelijk met je bestaande softwaresystemen, zoals ERP- of CRM-systemen.

een man met een snor

Wil je weten of maatwerk de oplossing voor jou is?

Ik overtuig je graag van de mogelijkheden van .NET en Umbraco. En waarom je toch vaak goedkoper uit bent met een maatwerk applicatie. 

Plan een gesprek!

 

een persoon die een tablet vasthoudt

Klantportaal, dashboard of ‘mijn-omgeving’

Digitale omgevingen die een intensieve en gestroomlijnde interacties tussen klant en organisatie mogelijk maken. Een klantportaal, dashboard of ‘mijn-omgeving’ is dé manier om meer service te bieden aan je klanten. Ook richt je je salesprocessen ermee efficiënter in en bindt je je klanten aan jouw merk. Muziek in de oren toch?

een persoon die een laptop bekijkt

Intranet

Een klantportaal zet je in voor de interactie tussen klant en merk. Een intranet dé toepassing voor de informatievoorziening en communicatie binnen een organisatie. Door de hoge mate van veiligheid, de koppeling met Office 365 en de schaalbaarheid, leent Umbraco zich erg goed voor de bouw van een intranet. 

een laptop met een blauw scherm

Online tooling

Een marketingtool op je website, slimme manieren van inschrijven of een vergelijker? Het ontwikkelen van een nieuwe tool start met een goed idee. Samen gaan we jouw idee toetsen in een proof-of-concept. Daarna werken we snel naar een prototype. Dat geeft je een duidelijk startpunt om je idee bij je gebruikers te toetsen.

logo, bedrijfsnaam

(API) Koppelingen

Webapplicaties zijn vaak geïntegreerd met bestaande informatiesystemen. Wij hebben veel ervaring met API's en webservices van soms zeer complexe applicaties zoals Google, LinkedIn, Azure Active Directory, SAP, PIM, AFAS en SalesForce. 

Advies en nazorg

In overleg bepalen we welke rol wij pakken in techniek. We regelen het van A tot Z voor je, of we adviseren alleen hoe je jouw online landschap kan verbeteren en uitbouwen. We zijn gewend om met verschillende partijen samen te werken, want na livegang stopt de samenwerking niet. We nemen het product graag in onderhoud, of organiseren dat met een gecertificeerd managed hosting bedrijf.

Snel resultaat

Het ontwikkelen en implementeren van software kost altijd tijd. Maar door gebruik te maken van bestaande frameworks en modules kunnen wij snel resultaten boeken. We werken in korte sprints waarin we intensief samenwerken aan jouw softwareapplicatie.

Ja. Je bent toe aan maatwerk.

Dan zien we je graag snel! Vul de 3 velden in, wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het plannen van een afspraak.

 

Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie.