Klantportaal, intranet of specialistisch maatwerk in Umbraco?

We hebben de expertise in huis om aan alle mogelijke wensen en eisen te voldoen: software-architectuur, backend- & frontend development. Elk ontwerp kunnen we tot in de kleinste details ontwikkelen: een website, portal, webshop, interactieve webapplicatie of intranet.

B Dutchbreeze 1594

Waarom kiezen wij voor .NET en Umbraco als CMS?

Simpel: een eenvoudig beheer van online content maakt jouw werk leuker. En een webapplicatie die aangenaam is voor bezoekers behaalt betere conversie. Daarom zetten wij Umbraco in. Umbraco is een eenvoudig te beheren CMS, waarmee je een aangename ervaring biedt aan de bezoekers van de webapplicatie.

De voordelen van Umbraco?

  • Met Umbraco is content managen een feest, het is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Umbraco is gebouwd op basis van Microsoft technologie. Dat betekent dat je altijd met de nieuwste technologie werkt en je website qua veiligheid op het hoogste level zit.
  • Umbraco werkt supersnel, geen lange laadtijden meer.
  • Met Umbraco heb je geen externe plug-ins nodig.
  • Beveiligingsrisico’s zijn tot een minimum beperkt.
  • Umbraco zetten we in voor diverse web applicaties zoals een klantportaal, een intranet of een specifieke webapplicatie of software koppeling.

Wil je meer weten over Umbraco? We hebben er een blog over geschreven. Ook kun je contact opnemen met Guido, hij vertelt je er graag meer over.

Maatwerk in Umbraco CMS

Wij ontwikkelen tot in detail

een mens die aan een computer werkt

Klantportaal

Een klantportaal is dé manier om meer service te bieden aan je klanten en je salesprocessen efficiënter in te richten. Een klantportaal (of client portal) is een digitale omgeving die de interactie tussen klant en organisatie mogelijk maakt. We hebben het hierbij niet over een openbare webshop waar iedereen toegang toe heeft, maar een afgesloten webomgeving waar alleen klanten toegang toe hebben

Informeer naar de mogelijkheden
een paar vrouwen die bij een lijst zitten

Intranet

Waar een klantportaal wordt gebruikt voor de interactie tussen klant en organisatie, is een intranet de toepassing voor de informatievoorziening en communicatie binnen een organisatie. Door de hoge mate van veiligheid, de koppeling met Office 365 en de schaalbaarheid, leent Umbraco zich erg goed voor de bouw van een intranet.

Informeer naar de mogelijkheden
een man en een vrouw die bij een lijst werken

Advies en nazorg

In overleg bepalen we welke rol wij pakken in techniek. We regelen het van A tot Z voor je, of we adviseren alleen hoe je jouw online landschap kan verbeteren en uitbouwen. We zijn gewend om met verschillende partijen samen te werken, want na livegang stopt de samenwerking niet. We nemen het product graag in onderhoud, of organiseren dat met een gecertificeerd managed hosting bedrijf.

een man met een snor

Wil je meer weten over Umbraco en de mogelijkheden?

Ik vertel je graag de voordelen van het gebruik van Umbraco of geef antwoord op jouw specifieke vraagstuk.