Please enable JS

Dutchbreeze: Umbraco-partner

Welkom bij Dutchbreeze. Wij zijn Umbrao parnter en wij bouwen Umbraco websites die resultaten behalen! Umbraco is een CMS dat de grootste websites ter wereld beheert, en niet voor niets. Meer over het Umbrao CMS lees je hier. Dutchbreeze is Umbraco-partner. Het content-management-systeem (CMS) van Umbraco is gebaseerd op Microsoft’s ASP.Net technologie. Onze ontwikkelaar zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Gebruikersvriendelijk, veilig en stabiel

Het CMS van Umbraco is zeer gebruikersvriendelijk, erg veilig en ontzettend stabiel. Alle pagina’s en content zijn eenvoudig vrij in te delen en te onderhouden. Een actieve community van .NET ontwikkelaars wereldwijd houdt zich bezig met de verdere ontwikkeling van dit betrouwbare CMS.

Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen waaronder die van Umbraco, levert Dutchbreeze haar opdrachtgevers altijd een oplossing op maat.

Met Dutchbreeze altijd op de hoogte

Gedurende het ontwikkelen van een Umbraco-omgeving jij als opdrachtgever voortdurend op de hoogte van de voortgang, sterker nog: je bent volledig onderdeel van het proces. Wekelijkse besprekingen en je kunt desgewenst live de ontwikkelingen monitoren en volgen. Onze support-afdeling is 24x7 bereikbaar voor ondersteuning tijdens en na oplevering van elk project.

Over Dutchbreeze en Umbraco

We hebben inmiddels zowel grote als kleine Umbraco projecten afgerond die verder gaan dan een website met content-management-systeem.  Bedrijfskritische applicaties, met koppelingen met portals, APP’s of online-tools. Mobiel of niet, met onze know-how kunt u met Umbraco alle kanten op.

Dutchbreeze staat ook garant voor de hosting en support van jouw Umbraco omgeving, waarbij we gebruik maken van de Microsoft Azure omgeving. Bij eventuele piekuren, updates of uitbreidingen spelen we altijd snel in op jouw specifieke wensen.

Meer informatie over een Umbraco website? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie.