Please enable JS

Wij zijn Dutchbreeze. Strategen en ontwikkelaars met een gedeelde passie: het verbinden van mensen aan organisaties. We leveren uitzonderlijke producten: bouwen sterke merken en zorgen voor meeslepende ervaringen in de digitale wereld.Wat is jouw richting? En bied je blijvend en voldoende waarde aan jouw klanten? Is jouw online aanwezigheid optimaal ingericht? Samen met jouw team stomen we jouw organisatie klaar voor morgen.

Relevant blijven op een sterk fundament

Je wilt als organisatie herkenbaar zijn en jouw klanten aan je binden. Een waardevol aanbod en dit op een unieke manier aanbieden helpt hierin. Dit start met het bepalen van richting. We laten jou begrijpen wie je bent, waar je bent, waar je heen moet en samen maken we een plan om daar te komen.> Merkstrategie
> Identiteit ontwikkeling
> Ambitiebepaling
> Merkarchitectuur & positionering
> (Online) businessmodel


Samen met jouw team bepalen we jouw richting. We ontwikkelen een merkstrategie en scherpe (online) positionering, en we helpen met het bepalen van gezonde ambities. We vinden kansen waar je onmiddellijk van profiteert.

Waarde verankeren bij doelgroep en stakeholders

We (her)ontdekken jouw toegevoegde waarde voor jouw klanten en publiek, waarmee we nieuwe kansen aanboren. We zorgen dat jouw waardepropositie optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van jouw publiek.>Waardepropositie
>Product/Marketfit


Klantwaarde is geen omzet maar de waarde die een klant ontvangt. Deze klantwaarde zit verstopt in het ‘waarom’ van jouw organisatie. Waarom ben jij waardevol in de ogen van een klant? We zorgen gezamenlijk voor een krachtige waardepropositie, die je online uitdraagt.

Presence: verwachtingen waarmaken door meeslepende ervaringen die jouw publiek aanspreken.

Ook in jouw markt is volop keuze. Je wil genoeg onderscheid vermogen als organisatie, zoals een sprekende visuele identiteit, een converterende online omgeving en communicatie die verbindt. We brengen jouw richting en waarde tot leven in relevante touchpoints.

> Visuele identiteit
> Umbraco websites & online platforms
> Campagnes


Moderne klanten verwachten meer van jouw merk. Ze verwachten (digitale) touchpoints die voldoen aan hun verwachtingen. We brengen de richting en waarde tot leven in visuele identiteit en relevante touchpoints.

Na richting bepalen, een sterke waardepropositie en de juiste online aanwezigheid wil je duurzaam groeien.

Op koers blijven.

We regelen mechanismen in per fase in de customer journey om jouw groei inzichtelijk te maken. Een proces, waarbij we blijven sturen op klantwaarde.> AAARRR funnel
> Conversieoptimalisatie
> Bottleneck analyse


Duurzaam groeien is het continue werken aan klantwaarde. We zijn ervaren, we weten wat er nodig is om resultaten te behalen. We zorgen voor groeimechanismen die jouw groei inzichtelijk maken. We bepalen snel de bottlenecks en geven continue sturing aan verbeteringen in communicatie en verhoging van klantwaarde.